Cât a costat-o titlul pe CFR Cluj. Vi se pare credibilă suma?

 

Ionuţ Chirilă a declarat că CFR Cluj a investit puternic financiar în adjudecarea titlului de anul trecut.

 

Acesta a spus că la Cluj ar fi fost investită suma de 30 de milioane de euro. ”Patronul Neluţu Varga a investit 20-30 de milioane la CFR. A făcut profit din alte afaceri, iar ulterior i-a băgat în fotbal. Acum, toată lumea trebuie să înţeleagă că banii trebuie să se întoarcă şi pretenţiile sunt foarte mari”, a declarat Ionuţ Chirilă la ProSport LIVE.

 

Totodată, antrenorul îl avertizează pe patronul clujenilor. Este de părere că investiţiile greşite pot duce la problemele cu care s-au confruntat Adrian Porumboiu (FC Vaslui) şi George Copos (Rapid), care au renunţat la fotbal.

 

CFR are nevoie să aducă şi jucători tineri, să-i ruleze, iar ulterior să-i vândă pe bani mulţi. Acesta este singurul mod în care poate face profit. Dacă nu, există posibilitatea ca Varga să se retragă, aşa cum au făcut Copos şi Porumboiu”, a încheiat Ionuţ Chirilă, conform prosport.ro.

 

Ioan Gheorghe Varga (n.red. Neluțu Varga), cunoscut sub porecla ”Tati” de la Diesel, este cercetat de DNA în dosarul retrocedărilor de păduri și terenuri agricole.

 

Împreună cu Daniel Constantin Călugăr, un alt om de afaceri din Cluj, sub coordonarea unor grei precum deputatul Viorel Hrebenciuc, aceștia urmăreau să pună mâna pe o suprafață de 43.000 de h de pădure, evaluată la 68 de milioane de euro, preț de 5 ori mai mic. În realitate, pădurea retrocedată la presiuni politice valorează 330.000.000 de euro, anunță procurorii DNA Cluj.

 

Procurorii DNA Cluj au solicitat Parlamentului ridicarea imunității pentru Viorel Hrebenciuc și Ioan Adam, doi deputați care au coordonat întreaga afacere. 

Comentarii Facebook