Campioana CFR Cluj a transferat un jucător de la fosta rivală din Conference League


CFR a anunțat al patrulea transfer al iernii. După sosirile lui Anton Maglica, Bogdan Țîru și Adrian Peteleu, CFR Cluj a anunțat și transferul lui Ermal Krasniqi, fostul fotbalist al celor de la FC Ballkani.

Krasniqi a evoluat împotriva celor de la CFR Cluj în grupele Conference League din actualul sezon, iar internaționalul din Kosovo l-a convins pe Dan Petrescu, care a dat ordin ca mijlocașul să sosească în Gruia.

mal.jpeg

Bine ai venit, Ermal Krasniqi! Cluburile CFR 1907 Cluj și FC Ballkani, fosta noastră adversară din grupele Conference League, au ajuns la un acord privind transferul mijlocașului kosovar Ermal Krasniqi în Gruia! Mijlocașul ofensiv în vârstă de 24 de ani a evoluat în ultimele trei sezoane și jumătate la FC Ballkani, echipă pentru care a bifat 105 apariții. În tricoul campioanei din Kosovo, Krasniqi a înscris 39 de goluri și a oferit 17 pase decisive. Evoluțiile bune din ultimele sezoane l-au adus în atenția primei reprezentative a statului Kosovo, iar în noiembrie 2022, mijlocașul a fost convocat pentru prima dată la echipa națională. Îi urăm "bun venit" în Gruia și cât mai multe reușite la CFR Cluj!", a anunțat CFR.

375 de mii de euro este cota de piață a lui Krasniqi, potrivit Transfermarkt.

Comentarii Facebook