Calin Hintea, fostul consilier al lui Emil Boc, conduce U Cluj. Gabi Bostina este adjunct



Calin Hintea, fostul consilier al lui Emil Boc, a fost ales in functia de presedinte al Consiliului de Administratie al U Cluj. El va fi secondat de actualul capitan al echipei Gabi Bostina.

"Sunt cu adevarat fericit sa stiu ca viitorul meu este la Cluj. Mi-am dorit lucrul acesta foarte mult. U Cluj inseamna ceva special pentru mine si vreau sa-i multumesc sincer domnului Walter pentru increderea in capacitatile mele, fie ele si altele decat cele de jucator de fotbal. Este o mare onoare pentru omul Gabriel Bostina sa reprezinte Universitatea Cluj in functia de vicepresedinte", a declarat capitanul echipei Universitatea Cluj.

La Adunarea Generala a actionarilor s-a decis modificarea componentei Consiliului de Administratie. Presedinte a fost ales Calin Hintea, fostul consilier al premierului Emil Boc si sef al catedrei de Administratie Publica din cadrul Facultatii de Stiinte Politice si Administrative Cluj, care l-a inlocuit pe Cristian Barabancea, iar vicepresedinti au fost alesi Florin Bolchis si Gabriel Bostina.

Comentarii Facebook