Miercuri 8 Decembrie

Cadu e prezentabil în uniforma de polițist - FOTO

 

Cadu, căpitanul echipei CFR Cluj, a fost elev pentru o zi al  Școlii de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca.

 

Miercuri, 19 martie, în cadrul celei de a opta ediții a evenimentului de promovare a imaginii Poliției Române și a ofertei educaționale a școlii de poliție clujene ”Elev al Şcolii de Poliţie pentru o zi”, fotbalistul portughez a îmbrăcat uniforma de elev și s-a integrat fără nicio problemă în rândul colegilor săi pentru o zi. 

 

A făcut parte dintr-o echipă de patrulare, și, răspunzând unui apel al dispeceratului, a intervenit în depozitul unei firme, împiedicând săvârșirea unui furt - toate acestea parte a unui scenariu regizat în cadrul simulatorului de trageri al școlii clujene de poliție. 

 

 

Pentru prestația sa deosebită la acest prim contact cu profesia de polițist, Ricardo Cadu a primit o Diplomă de Excelență din partea directorului adjunct al școlii, comisar șef de poliție dr. Rusu Gabriel.  

 

 

Invitatul de onoare nu a pierdut nici ocazia de a antrena echipa de fotbal a școlii, formată din elevi de anul I și anul II, emoționați să îl vadă în mijlocul lor pe căpitanul CFR-ului.

 

Comentarii Facebook