Bute nu se lasă impresionat de KO-ul lui Froch


Lucian Bute nu a fost impresionat de performanţa lui Carl Froch din meciul cu americanul Yusaf Mack, câştigat de britanic în runda 3 prin KO.

"A fost un meci de antrenament, era de aşteptat să se încheie aşa pentru că Mack e un boxer de numai 2-3 reprize. Dar asta nu-i scade din merite lui Froch. Mi s-a părut mai încrezător şi mai puternic ca niciodată. Puternic fizic şi mental, se vede că a crescut de la meci la meci. Face şi greşeli, dar dacă stai la bătaie cu el e greu de învins", a declarat Lucian Bute pentru ProSport.

"Meciul revanşă va fi sigur. Fie imediat, în martie, fie în vara anului viitor. Depinde de negocieri, depinde de IBF şi de challengerul obligatoriu. Aşii sunt acum la Froch, îşi permite să facă declaraţii. El oricum vorbea mult şi înainte. De un lucru sunt sigur, pot să-l bat folosind atuurile mele, viteza, tehnica şi inteligenţa", a mai spus Bute.

Carl Froch a disputat primul meci după deposedarea lui Bute de centura de campion IBF la categoria supermijlocie, la Nottingham, unde l-a învins pe americanul Yusaf Mack prin KO în repriza 3.

Froch e obligat, conform regulamentului IBF, ca în termen de 90 de zile să perfecteze meciul cu challengerul obligatoriu, canadianul Adonis Stevenson.

Comentarii Facebook