Bute făcut KO de presa americană. Vezi ce şanse îi dau americanii în meciul cu Grachev


Lucian Bute va lupta împotriva rusului Denis Grachev, duminică, de la ora 4:00. Rusul îşi pune in joc centura NABF la categoria semigrea.

Pugilistul rus Denis Grachev i-a transmis un mesaj dur lui Lucian Bute cu doar câteva zile înainte de marea înfruntare.

"Bute a arătat în faţa întregii lumi că nu poate face faţă presiunii. Voi folosi aceeaşi tactică şi voi pune multă presiune pe român. N-o să-mi ia prea mult să-l înving. Vreau să-l fac KO. Îl voi distruge pe Bute!", a declarat Grachev pentru Ring TV, conform Realitatea.net

Fost luptator de kick-boxing şi MMA, Denis Grachev, are 12 victorii, dintre care opt prin KO, şi o remiză în cariera de pugilist profesionist.

Presa americană îl susţine pe rus, iar pugilistului român nu-i dă şanse la victorie.

"Bute e foarte talentat, dar va întâlni un pugilist cu o lovitură de dreapta fantastică. Având în vedere că n-a putut să se apere în faţa lui Froch, se anunţă o noapte de coşmar pentru român. Singura şansă a lui Bute e să-l facă pe Grachev KO cât mai repede", scrie Boxingnews 24, care are o veste teribilă pentru român: "Revanşa Bute-Froch nu va mai avea loc dacă unul dintre ei pierde următoarea luptă. Şi sunt şanse mari să se întâmple acest lucru!", scrie în presa americană.

Comentarii Facebook