Buget record pentru noua Steaua, condusă de Marius Lăcătuş

 

Clubul sportiv al Armatei a lansat echipa Steaua București, care până în 2020 ar avea ca obiectiv promovarea în Liga 1.

 

Pentru sezonul 2017-2018 al Ligii a IV-a, echipa va avea un buget de aproximativ 300.000 de euro, fonduri proprii și nu de la bugetul de stat, a anunțat, miercuri, într-o conferință de presă, președintele CSA, colonelul Cristian Petrea.

 

Pentru Liga a IV-a avem în vedere un buget de aproximativ 300.000 de euro care va fi susținut în totalitate din veniturile proprii ale CSA și nu din fonduri publice. Veniturile proprii sunt cele din sponsorizări, din valorificarea infrastructurii sportive, din transferuri de jucători și din bilete vândute la diferite competiții. Ne dorim să vină și un investitor, dar cel mai important este ca în Liga a IV-a să demonstrăm că ne ținem de cuvânt. Iar din Liga a III-a putem atrage investitori serioși, iar efortul clubului să fie diminuat și să putem promova în ligile superioare”, a spus el, citat de Agepres. 

 

Echipa va fi condusă de Marius Lăcătuș, unul dintre jucătorii legendari ai clubului din Ghencea. Petrea a spus că Lăcătuș va avea ca obiectiv promovarea în Liga I în anul 2020. ”Îi mulțumesc lui Marius Lăcătuș că a venit cu inima alături de acest proiect și îi transmit că va beneficia de tot sprijinul din partea conducerii CSA Steaua. Discuțiile pentru înființare au fost inițiate de domnul George Boroi, iar proiectul l-am prezentat conducerii Ministerului Apărării Naționale și acum suntem în situația fericită de a avea o echipă de fotbal. Nu suntem contra nimănui, acesta e proiectul nostru. Confuzie dacă este, nu am creat-o noi. Un proiect poate crea simpatii, dar și antipatii. Dar nu putem mulțumi pe toată lumea. Echipa de fotbal, care va fi înscrisă în Liga a IV-a în sezonul 2017-2018, are ca obiectiv promovarea în Liga I în sezonul 2020-2021. Această promovare ne dorim să fie sincronizată cu planul de modernizare a stadionului Steaua în vederea Campionatului European din 2020. Ne dorim promovare succesivă în ligile superioare prin merit sportiv, astfel ca suporterii să vadă în noi un partener corect”, a explicat președintele.

 

Fostul internațional Marius Lăcătuș a fost numit, la 12 decembrie, antrenor-coordonator (director tehnic) al secției de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei (CSA) Steaua București. CSA va înființa o echipă de fotbal la nivel de seniori care va fi înscrisă în Liga a IV-a începând cu sezonul competițional 2017-2018.

Comentarii Facebook