Bud, linistit de Iuliu Muresan: "Avem metode sa il potolim"


Presedintele Iuliu Muresan a declarat ca Bud nu a fost selectionat in lotul pentru Liga Campionilor pentru ca este iesit din forma. Muresan a anuntat ca "cine e nemultumit, avem metode sa il potolim".

"Sunt trei atacanti pe acel post. Bjelanovic revine in zece zile, Sforzini si Traore. Nu puteam sa punem mai multi atacanti. Nu trebuie sa se supere nimeni, lista este echilibrata. Cine e nemultumit, avem metode sa il potolim. Bud e un jucator foarte bun, un puncher, dar a trecut prin momente mai putin fericite. Dar el va reveni si il asteptam sa dea iar goluri", a mai declarat Iuliu Muresan la sport.ro.

Presedintele "feroviarilor" a mai spus ca CFR Cluj ar fi putut sa mai desemneze trei jucatori, dar a pierdut locurile pentru ca nu are suficienti fotbalisti in lot care sa fi crescut la club.

"Nu mai intervin modificari in lotul pentru Europa. Am pierdut trei locuri pentru ca nu avem jucatori formati de club. Am pus doi, un portar foarte talentat si pe Negrut, care seamana ca stil cu Deac. Lotul este mai valoros decat cel de data trecuta", a mai spus Iuliu Muresan.

 

Cristi Bud a declarat la aflarea vestii ca nu a fost selectionat ca este un cosmar pentru el.

Comentarii Facebook