Brazilianul Reinaldo de Silva - speranta lui Viorel Hizo

Mijlocasul de 26 de ani care a semnat ieri cu Universitatea Cluj a mai jucat la Palmeiras (Brazilia), Sienna (Italia), Nacional (Portugalia) si Kalmar (Suedia).


 

Viorel Hizo, managerul clubului, a declarat ca Reinaldo are potentialul de a se impune in echipa de baza. "Reinaldo e un jucator puternic care poate fi o solutie viabila pentru linia de mijloc a noastra. E un jucator pe care il asteptam sa se impuna in primul 11, are certe calitati pentru acest lucru. A jucat la Palmeiras, a fost coleg cu Spadaccio la Nacional in Portugalia", a declarat Hizo.

 

 

La randul sau, brazilianul a afirmat ca este nerabdator sa debuteze si ca este multumit ca a ajuns la Cluj, despre care a auzit lucruri frumoase. "Stiu ca este o echipa de traditie in Romania si ca are suporteri fanatici si numerosi. Astept cu nerabdare sa joc in fata lor, sa dovedesc ce pot. Colegii sunt toti de treaba, ma ajuta mult si faptul ca aici exista un grup de brazilieni, asa ma voi acomoda mai repede. Vreau sa joc bine, meci de meci, si sa ajut echipa sa promoveze, locul Universitatii e in prima liga", a declarat Reinaldo

Comentarii Facebook