Boc se întâlnește cu Anamaria Prodan: Voi chema primele 50 de firme din județ ca să ajute U Cluj

 

Primarul Emil Boc a anunțat că va chema primele 50 de firme din județ, cei mai mari contributori la bugetul local, pentru a sprijini financiar U Cluj.

 

Mă voi întâni inclusiv astăzi cu Anamaria Prodan pentru a găsi soluții de susținere a clubului. Din punctul meu de vedere voi face tot ceea ce ține de mine legal, dar și din punctul de vedere al mediatorului care poate atrage în preajma Universității finanțatori, ca să rămână Universitatea în Divizia A. Cele 10 miliarde de lei vechi sunt în pixul primarului și așteaptă să fie virați în orice moment clubului Universitatea când condițiile legale permit. Pe de altă parte ne vom implica cu tot ceea ce ține de noi pentru a salva clubul. Am intenția ca în perioada următoare să chem primii 50 de contributori la nivelul local la o discuție și să îi invit să fie alături de Universitatea Cluj prin modalitățile pe care fiecare le are la dispoziție. Vreau să adun comunitatea în jurul clubului.

 

Ca soluție pe termen mediu și lung, trebuie să fie un investitor privat, acesta sau altul, care să dea credibilitate și susținere financiară echipei Universitatea Cluj. Acum gestionăm o situație de criză.

 

Banii nu îi va acorda nimeni fără a exista cadrul legal. Eu sper ca majoritatea parlamentară să înțeleagă și acest proiect al legii sportului să fie adoptat cât mai repede cu putință pentru a putea vira cele 10 miliarde de lei vechi”, a declarat Emil Boc.

Comentarii Facebook