Boc nu este de acord ca CFR Cluj să primească bani publici: U Cluj e produsul Clujului


Primarul Emil Boc a spus că nu este de acord ca CFR Cluj să primească bani publici, pentru că are investitori privați. Este de acord ca banii să meargă la U Cluj.

Edilul a spus că nu a intervenit și nici nu va interveni în decizile cluburilor clujene, pentru că nu se pricepe la fotbal. 

La CFR Cluj nu s-a schimbat viziunea, dar dvs puteți să decideți și altfel. Până acum viziunea a fost că este un club privat care funcționează foarte bine, dovada faptului stau cele trei titluri consecutive naționale, reprezentare internațională, a câștigat Supercupa României anul acesta.

Nu are nevoie de susținere publică. Avem clubul Universitatea, care este produsul Clujului universitare, a ecosistemului universitar, unde vom asigura susținerea financiară. Noi suntem acolo cei care contribuim cu cea mai mare sumă, pentru a-și continua parcursul spre Divizia A. Eu sunt convins că U Cluj va ajunge în Divizia A și va ajunge la o reprezentare chiar europeană.

La CFR Cluj abordarea a fost că resursele publice, banii clujenilor nu sunt necesari acolo, nu aduc plus valoare. Acolo este o resursă privată investită, care acoperă necesarul. Nu vreau să devin și eu patron de fotbal la CFR, să spun cine să dea penalty -uri. Luați-o sub formă de glumă. Niciodată nu ne-am amestecat la nicio echipă din oraș pentru a decide nici măcar un jucător dacă să fie cooptat la club sau nu, cu atât mai mult în managementul administrativ. A fost o glumă ca să înțeleagă cei de la presă ca nu cumva e o idee că vrea cineva să interfereze cu procesul decizional și fotbalistic de la CFR Cluj. Nici măcar la U Cluj nu am intervenit niciodată și nici nu voi interveni pentru că nu mă pricep la decizii care țin de fotbal. Ne putem pricepe la asigurarea suportului financiar pentru U Cluj. La CFR Cluj, azi, nu e nevoie”, a spus primarul Emil Boc. 

Dacă v-a plăcut materialul sau vreți să îl vadă și apropiații dvs, vă invităm să îl distribuiți pe rețelele sociale. 

Comentarii Facebook