Boc îi felicită pe cei de la CFR Cluj pentru că s-au răzgândit și nu mai vor să joace pe Cluj Arena


Primarul Emil Boc este mulțumit că cei de la CFR Cluj și-au retras cererea de a închiria Cluj Arena pentru meciurile de ”acasă”, din Liga 1.

Am văzut că decizia clubului a fost de a retrage solicitarea și cred că e o decizie înțeleaptă. S-a discutat, s-a analizat, e o temă care nu trebuie să dezbine comunitatea, ci să o unească. Pentru asta avem nevoie de calm, de echilibru.

Decizia de a retrage solicitarea mi se pare bună în acest moment și de a lăsa viitorul deschis pentru discuții. Cu două echipe în prima ligă suntem într-o altă logică. E bine ca aceste lucruri să se facă echilibrat și nu cu heirupul. Trebuie să existe dialog între cluburi, dialog între galerii, dialoguri în comunitate, lucruri care trebuie pregătite.

Meciul din octombrie ar trebui să fie privit ca o sărbătoare a Clujului, toți suntem clujeni, să ne susținem echipa cu fair-play, nu cu ură și dezbinare. Nu punem o ștampilă pe toată galeria unei echipe.

Este admirabil să vezi o galerie care cântă 90 de minute și susține echipa, într-o atmosferă europeană. Evident că acolo unde există persoane care nu corespund exigențelor, trebuie avut atenție”, a spus primarul la Napoca Live.

Comentarii Facebook