Boc despre venirea lui Sabău la U Cluj. E vremea colaborării: Hai CFR, Hai U Cluj. Mergem mai departe!


Primarul Emil Boc a declarat că U Cluj nu va ataca anul acesata vârful clasamentului, ci va sta în zona de confort.

Bine ai revenit acasă Neluțu Sabău, adică pe bancă, unde îți este locul. Știu că a făcut un efort și l-am înțeles. Înțeleg presiunea publică și îi mulțumesc că a decis să revină aici, unde îi este locul.

Cred că ne vom continua parcursul consolidat și să stăm în zona de confort. Acesta este planul pentru acest an, iar apoi să continuăm drumul spre vârf”, a declarat primarul Emil Boc. 

Acesta a vorbit și despre meciul cu CFR Cluj și a spus că mesajul este că Clujul are fotbal. ”Putem în acest oraș să ne regăsim cu toții. Când jucăm între noi sunt simpatii, dar în rest susținem Clujul. Hai CFR, Hai U Cluj! Mergem mai departe!”, a mai spus primarul.

Boc a spus că în clasament este o diferență între U Cluj și CFR, dar în teren nu a fost diferență. 

Acesta a refuzat să mai vorbească despre împărțirea comunității etnice locale pe echipe de fotbal. 

E o marotă că românii sunt cu U Cluj și maghiarii cu CFR. E o greșeală uriașă să împărțim orașul în acest mod. Rolul nostru nu e să scormonim aceste subiecte. Nu mă interesează cine ține cu cine! Nu are rost să scormonim lucrurile, ci să colaborăm. E vremea colaborării”, a mai spus Boc.

Ioan Ovidiu Sabău a semnat joi, 24 august, un nou contract cu U Cluj, iar Anton Petrea a plecat, victima lipsei de rezultate.

Comentarii Facebook