Belarus - Romania 0-0! Deac a jucat, dar tricolorii nu au reusit victoria si EURO 2012 pare un obiectiv de neatins! VEZI rezumatul meciului!

 

Romania a remizat cu Belarus, 0-0, in cea de-a doua partida din campania de calificare la EURO 2012. Razvan Lucescu a inceput cu 6 jucatori schimbati fata de meciul cu Albania, dar spre finalul meciului i-a introdus si pe "exclusi".

 

Pe lista celor care nu au jucat din primul 11 s-a numarat Ciprian Marica si Marius Nicolae. Clujenul Deac a evoluat inca din primul minut, a dat o centrare din care Stancu putea sa inscrie. Aceasta a si fost principala faza de gol a primei reprize.

 

Repriza secunda a inceput la fel, dar dupa ce in echipa au fost introdusi Marius Nicolae si Marica jocul a prins viteza si Belarusul a tremurat. Chiar daca romanii au jucat mai bine, meciul s-a terminat la egalitatea, 0-0, si elevii lui Lucescu au strans numai 2 puncte dupa doua meciuri.

 

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Mitica Dragomir, a declarat la finalul meciului ca Ciprian Deac a fost unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren. "La ce plamani are baiatul asta va ajunge un jucator foarte mare inscurt timp. E foarte bine ca s-a transferat, pentru ca asa va ajuta si mai mult echipa nationala", a spus Mitica Dragomir, la Digi Sport.

 

Video: Digi Sport

Comentarii Facebook