Becali vrea să dea afară patru jucători de la Steaua. Află AICI pe cine şi de ce

 

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat după meciul de miercuri seara, în care echipa sa a fost eliminată din optimile de finală a Cupei României - Timişoreana, că această competiţie nu era primordială pentru "roş-albaştri".


"Noi am dominat fără să avem titularii în teren. Nu am avut nicio emoţie, pentru că nu m-a interesat. Mă interesează campionatul şi cupele europene, dar vroiam să câştigăm şi Cupa României. Cupa României nu era un obiectiv primordial pentru noi. Tănase şi Chipciu au intrat doar ca să se antreneze. Dumitraş n-are ce căuta la Steaua, e depăşit. Filip e bun la echipe mici, la formaţii mari nu poate. Rocha e varză, nu e de Steaua, iar lui Bălan îi place să danseze pe teren, face pe manechinul. Pe Dumitraş îl dau înapoi la Piatra Neamţ, iar Filip poate rămâne să fie de umplutură că nu are salariul mare. Mihai Costea a fost extraordinar. Puteam să câştigăm meciul ăsta, dar nu am putut face decât trei schimbări", a spus Becali, conform Realitatea.net.

Echipa Steau a fost eliminată, miercuri, în optimile de finală ale Cupei României-Timişoreana, fiind învinsă acasă la Concordia Chiajna, în urma loviturilor de departajare, scor final, 4-3. După 120 de minute de joc, scorul a fost egal, 0-0.

Nikolici, Pîrvulescu şi Filip au marcat pentru Steaua, iar Chipciu şi Tănase au ratat loviturile de penalty. Pentru Concordia au marcat S. Pană, Ispir, Belu şi Zuluf şi a ratat Damian Georgian.

Comentarii Facebook