Becali riscă să fie sancționat dur după cele 24 ore de libertate: Nu a respectat aproape nicio regulă



Gigi Becali riscă să plătească scump pentru cele 24 de ore de libertate de care a beneficiat de la penitenciarul Poarta Albă, din cauza comportamentului pe care acesta l-a avut când a apărut presa.

Patronul Stelei a profitat de ziua sa de libertate, însă declarațiile pe care acestea le-a făcut i-au șocat până și pe avocații săi.

Domnul Becali nu avea voie să facă tot ce a făcut în cele 24 de ore în care a fost liber. Dînsul trebuia să se ducă în linişte acasă, să-şi vadă familia în linişte, să se prezinte cu documentul de eliberare provizorie la poliţia unde aparţine şi să se prezinte la penitenciar la ora stabilită de conducere. Din păcate, dînsul a respectat doar ora la care s-a prezentat la penitenciar şi faptul că s-a dus cu documentul la poliţie cînd a ajuns acasă şi cînd a plecat de acasă. În rest, a încălcat aproape toate regulile unui deţinut care iese pentru 24 de ore în permisie. Nu avea voie să dea declaraţiile respective presei, cu iz politic şi aşa mai departe. Însă este responsabil pentru faptele pe care le face. Totodată, nici să intre la telefon, în emisiunile televizate, nu avea voie. Dar dînsul a spus că sună avocata. Normal că domnul comandat a aflat de declaraţiile sale , deoarece acestea au fost date aproape toată ziua la televizor. În zile următoare domnului Becali i se va comunica decizia conducerii după ce dînsul a încălcat unele reguli. Însă, pînă atunci dînsul îşi poate urma liniştit mersul la lucru la Academia domnului Hagi”, a dezvăluit pentru FANATIK.RO purtătorul de cuvînt de la Poarta Albă.

La un moment dat, Becali a recunoscut chiar că purta gulerul pentru a impresiona judecătorii.

Eu, ca să dea întreruperea, mai stăteam aşa cu gulerul. Ce voiaţi, să stau drept? Păi mă vedea judecătorul şi nu îmi dădea nimic. Şi atunci stăteam şi eu mai strîmb aşa, să impresionez”, a spus Becali.

Comentarii Facebook