Becali: Daca pierdem cu U Cluj, innebunesc! Eu dau un milion pe un jucator si Walter 50.000


Gigi Becali a declarat ca meciul cu Universitatea Cluj nu poate fi pierdut pentru ca Steaua plateste pe un jucator cat plateste Florian Walter pe cinci.

"Jucam unde vrea Walter, daca nu vrea la Constanta, atunci vom juca la Ploiesti. Daca te bate U Cluj nu mai poti ridica pretentii. Walter are o filosofie buna, sta tot timpul cu jucatorii. Cum sa ma bata Universitatea Cluj cand el da pe cinci jucatori cat dau eu pe unul. Nu poti sa bati pe Steaua cu jucatori de 25.000, 50.000, cand eu dau pe unul 800.000 sau un milion. Daca ma bate Clujul vreti sa innebunesc?", a declarat Becali, citat de prosport.ro.

Patronil Stelei a mai spus ca de acum inainte suporterii vor cunoaste primul 11 al echipei, pentru ca acesta nu se va mai schimba

"Am fost dezamagit de lipsa de valoare. Mi-am dat seama la meciul cu Otelul Galati si de aceea nu l-am criticat pe Roni Levi. Am vazut atitudine, jucatorii vor, dar nu pot. Nu mai vreau la Steaua tot felul de permutari, aranjamente si experimente. La toate echipele mari se stie primul 11. Brandan va juca fundas stanga, iar Banel, Bourceanu, Prepelita si Tanase la mijloc. Acum Steaua nu mai poate fi invinsa cu Prepelita si Bourceanu", a mai dspus Becali.

Universitatea Cluj a reusit in primele doua meciuri din campionat doua victorii, impotriva CS Mioveni si Rapid Bucuresti.

Comentarii Facebook