Becali, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB: „Să-și rezolve problemele și vine”


Gigi Becali a făcut un anunţ de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Se pare că Universitatea Cluj va rămâne fără căpitan. Jucătorul de 35 de ani poate ajunge la campioană, după barajul de Conference League.

Alex Chipciu se află la U Cluj din anul 2022, însă acum ar fi gata să părăsească echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău. 

Acesta a mai fost aproape de FCSB şi în vara lui 2023, dar atunci a refuzat propunerea lui Gigi Becali din cauza unor probleme personale. Acum, finanţatorul susţine că fostul internaţional va ajunge sub comanda lui Charalambous şi Pintilii.

„Chipciu cred că vine, să renunţe la bani, ce are acolo, să-şi rezolve problemele şi cred că vine. E jucător bun, să vedem dacă vine”, a zis Becali, citat de fanatik.ro.

Alex Chipciu a ajuns la un acord cu FCSB și încerca să își rezilieze, amiabil, înțelegerea cu U Cluj, după încheiera sezonului. Mutarea ar fi urmat să fie materializată în luna iunie. Totuși, transferul a fost complicat de Gigi Becali, care a confirmat, în mod public, interesul pentru Chipciu. Oficialii de la U Cluj au auzit declarațiile patronului de la FCSB și nu mai sunt de acord cu rezilierea contractului. Cer o sumă de transfer.

Comentarii Facebook