Becali a luat decizia în privința lui Alex Chipciu de la U Cluj: Îl vreau pe Chipciu!” Care este condiția pusă


Gigi Becali a anunțat că-l va aduce pe Alex Chipciu, care mai are un an de contract cu ”U” Cluj, doar dacă acesta devine liber de contract.

Gigi Becali a decrata la Digi Sport că nu vrea să plătească pentru Alex Chipciu, dar că speră că acesta îi va convinge pe cei de la U Cluj să îl lase liber de contract. 

Patronul FCSB, Gigi Becali, este ferm în decizia de a nu cheltui bani pentru a-l aduce pe Alex Chipciu, care dorește să revină la FCSB și este optimist că va reuși să-i convingă pe cei din conducerea lui ”U” Cluj să-l lase să plece liber de contract.

„Îl vreau pe Chipciu. Dacă devine liber, îl luăm. Nu pot să dau bani pe un jucător de 35 de ani. El a spus că va încerca, pentru că are o relație bună cu clubul”, a declarat Gigi Becali la Fotbal Club, de la Digi Sport. La FCSB, unde a semnat deja David Kiki, ar putea ajunge și Daniel Popa, colegul lui Alex Chipciu de la ”U” Cluj, pentru care Gigi Becali este dispus să plătească 200.000 de euro.

„Deocamdată, aceștia doi sunt: Kiki și Popa. Popa este pariul meu, vom vedea. Nu costă mult, este pariul meu. Îmi plăcea de Popa de când era la Dinamo”, a mai declarat Gigi Becali.

Comentarii Facebook