Bataie generalizata intre fanii lui U Cluj, cei ai Stelei si jandarmi

 

La incheierea meciului de la Alba Iulia suporterii Stelei au fost atacati cu pietre de fanii Sepcilor rosii. Acestia au ripostat, rezultand o bataie serioasa, care a fost aplanata de jandarmi. Ulterior, conflictul a continuat intre jandarmi si stelisti.

 

Dupa meci, suporterii Stelei, bucurosi de victorie, au fost imbarcati in microbuze si escortati de jandarmi spre iesirea din oras.

 

In drumul lor ei au traversat zona cimitirului din Alba Iulia, unde se aflau aproape o mie de sustinatori ai Universitatii Cluj, care se indreptau pe jos spre gara . Fanii lui "U" au inceput sa arunce cu pietre spargand geamurile microbuzelor.

 

Sustinatorii echipei bucurestene au coborat din microbuze si s-au luat la bataie cu adversarii, incidentul fiind aplanat doar dupa mai bine de o jumatate de ora prin interventia in forta a jandarmilor.

 

Conform Pro Sport, suporterii Stelei au fost dusi ulterior de jandarmi intr-o zona din apropierea orasului unde au fost batuti . Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Alba spune insa ca incidentele de dupa meci nu au fost majore, nefiind nevoie de internari sau arestari.

Comentarii Facebook