Baschetbalistii de la U Mobitelco si handbalistii de la U, premiati cu bani pentru reusitele lor. VEZI despre ce sume e vorba VIDEO


Daca echipele de club nu au dispus de fonduri pentru premierea sportivilor de la cluburile de baschet si handbal pentru performantele din acest an, Primaria clujeana s-a gandit sa remedieze aceasta problema.

Primarul Sorn Apostu a anuntat ca va propune in sedinta de Consiliu Local de marti, 14 iunie, sa aloce un buget de 350.000 de lei pentru premierea sportivilor de la U Mobitelco, dar si echipele de handbal de fete si baieti de la clubul Universitatea.

"Este vorba despre alocari de suma pentru handbalistii de la clubul U, masculin si feminin, care au intrat si merg in cupele europene. Avem vicecampioane la fete si participare in cupele europene la baieti. Se pare ca este randul sportului de sala, daca anii trecuti a fost fotbalul. Fiecare dintre echipe vor primi cate un miliarde de lei", a spus primarul Sorin Apostu.

Cei mai multi bani, 150.000 de mii de lei vor merge catre Clubul U Mobitelco. "Cei de la U Mobitelco vor primi un miliard si jumatate pentru performanta de a fi campioni si de a merge in cupele europene", a mai spus edilul sef.

U Mobitelco a castigat campionatul dupa o pauza de 15 ani in finala disputata cu CSU Ploiesti. Presedintele executiv al clubului, Mircea Cristescu, a anuntat ca jucatorii nu vor fi rasplatiti cu prime pentru ca bugetul nu permite acest lucru.

 

Vezi si...

U Mobitelco, campioana la baschet! Scor 64-61. Tyler Morris a inscris de la mijlocul terenului - VIDEO

U Mobitelco nu da prime pentru castigarea titlului: "Am castigat glorie!"

Comentarii Facebook