Baschetbalistii clujeni pleaca optimisti la Medias: "Avem nevoie de cel putin o victorie"

Antrenorul echipei U Mobitelco, Marcel Tenter, crede ca baschetbalistii clujeni au puterea sa invinga in deplasare Gaz Metan Medias.

 

"Plecam la Medias optimisti. Scorul este egal si avem nevoie de cel putin o victorie pe terenul lor. Stim ca va fi greu sa o obtinem, insa avem puterea sa facem acest lucru", a declarat Marcel Tenter, citat de site-ul oficial al echipei, u-mobitelco.ro.

 

"Din punct de vedere matematic sansele sunt egale. Singura diferenta care s-a facut momentan este ca avantajul terenului propriu a trecut acum de partea echipei din Medias. Am incredere ca avem puterea sa castigam cel putin un meci din urmatoarele doua", a spus si presedintele Mircea Cristescu.

 

Dupa primele doua meciuri, scorul U Mobitelco-Gaz Metan Medias este 1-1. Clujenii au pierdut in primul meci si l-au castigat pe al doilea.

 

Meciul 3, programat in 4 mai, va fi arbitrat de Alexandru Olaru, Marius Ciulin si Mircea Serban, iar meciul 4, din 5 mai, de Laurentiu Grigoras, Lazslo Bukuresti si Ciprian Stoica. Ambele partide se vor disputa in sala Sporturilor din Medias.

Comentarii Facebook