Baschet: Viitorul U Mobitelco a devenit campioana nationala la U15

Viitorul U Mobitelco a devenit campioana nationala la U15 dupa ce a invins in finala echipa Phoenix Galati, cu scorul de 72-71.

 

Baschetbalistii de la Viitorul U Mobitelco au invins in finala echipa Phoenix Galati cu scorul de 72-71 (9-21, 17-18, 23-11, 23-21), informeaza site-ul oficial al clubului, u-mobitelco.ro.

 

Pentru U au marcat Marius Ciotlaus 25 puncte, Nandor Kuti 18, Rares Tonea 8, Dragos Gheorghe 7, Vlad Condurachi 7, Andrei Sabau 5 si Andrei Tatis 2.

 

"In primul rand felicit toti jucatorii si antrenorii pentru maniera in care au reusit anul acesta sa munceasca si sa-l termine "en fanfare" pentru ca anul trecut au pierdut finala cu Galatiul la 15 puncte, iar acum au castigat-o. E o diferenta mare si e meritul lor. Proiectele noastre au succes, iar anul acesta suntem foarte mandri de toti juniorii si copii clubului nostru. Suntem campioni nationali la mai multe categorii de varsta sau cel putin ne-am clasat pe podium", a declarat presedintele executiv Mircea Cristescu, citat de u-mobitelco.ro.

 

Foto: u-mobitelco.ro

Comentarii Facebook