Banca „studenților” va fi preluată în scurt timp de Toni Petrea? Tehnicianul care a retrogradat cu Chindia Târgoviște, favorit să preia „U” Cluj


La finalul sezonului Universitatea Cluj s-a despărțit de Ovidiu Ioan Sabău, iar banca alb-negrilor va fi preluată în scurt timp de Toni Petrea, cel care se desparte de Chindia Târgoviște, retrogradată în Liga 2.

Universitatea Cluj este echipa care va fi preluată de Toni Petrea, după ce în urmă cu câteva zile se zvonea faptul că Andrei Prepeliță ar fi favoritul ardelenilor.

Acum, varianta cu fostul tehnician al Argeșului pare să fi picat, iar al doilea pe listă, Toni Petrea, are șanse mari să conducă echipa, după demisia lui Ioan Ovidiu Sabău.

Ardelenii au bătut palma cu fostul tehnician de la Chindia Târgoviște și FCSB, Toni Petrea. Mutarea urmează să fie oficializată zilele viitoare, anunță sport.ro.

Pe lista celor de la „U” Cluj s-a mai aflat și Cristiano Bergodi, dar italianul visează ori să preia o echipă din Serie B, ori să prindă un contract în Arabia Saudită. Toni Petrea a retrogradat cu cei de la Chindia Târgoviște la sfârșitul sezonului trecut, însă acesta a fost apreciat pentru munca depusă, date fiind condițiile nu tocmai extraordinare.

Comentarii Facebook