Bakaj: ”Krasniqi pleacă în vară de la CFR Cluj în Italia”


Fostul dinamovist, albanezul Elis Bakaj,  acum intermediar de transferuri, a dezvăluit la Digi Matinal că CFR Cluj ar fi semnat cu Lazio și îl va transfera din vară pe Krasniqi.

Eu cred că e aproape, 80% merge la Lazio. Au făcut și oferta, dar mai multe nu știu. Așa mi-au spus niște prieteni din Albania. Băiatul a venit și în 6 luni pleacă. Cât a dat CFR pe el? 200.000 de euro. Are calitate, am văzut asta din primul meci. Viteză, dribling, personalitate. Nu e ușor să vii la CFR, cu jucători cu experiență, și să faci asta”, a declarat Elis Bakaj, la Digi Matinal.

La începutul anului s-a vorbit intens despre transferul lui Krasniqi în Italia. ”Sunt 3 oferte pentru Krasniqi. Sunt oferte clare, dar nu doar pentru el. Sunt 7 jucători care au oferte și vom vedea la vară ce vom decide”, spunea Nelu Varga, patronul CFR Cluj, pentru ProSport.

AC Torino, Fiorentina sau Mallorca sunt echipele care s-au mai interesat de Krasniqi, în afara lui Lazio. Fotbalistul ar costa 5 milioane de euro, iar Lazio ar vrea să achite suma. La Cluj a fost și Giovanni Becali pentru a discutat cu Varga. Impresarul are o relație apropiată cu Igli Tare, directorul sportiv al lui Lazio și aceasta poate fi cheia tranzacției.

CFR Cluj a plătit pe Krasniqi 200.000 de euro și l-a impresionat pe Maurizio Sarri, antrenorul celor de la Lazio, în duelul cu CFR Cluj.

Comentarii Facebook