Au bătut palma! Ioan Ovidiu Sabău REVINE pe banca tehnică a Universității Cluj


Conducerea „șepcilor roșii” l-a convins pe Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani) să revină pe banca tehnică! Amintim că, Neluțu Sabău a încheiat pe locul 10 cu „U” Cluj sezonul trecut și va începe al 4-lea mandat ca antrenor al Universității Cluj.

„Clubul nostru a ajuns la un acord cu Ioan Ovidiu Sabău, care revine pe banca tehnică a Universității Cluj. Acesta va conduce echipa la meciul de luni cu FC Hermannstadt din etapa a șaptea a Superligii. Îi urăm bun venit și îi dorim mult succes în acest nou capitol alături de U!”, transmite FC universitatea Cluj.

Presa centrală scria că, principala neînțelegere la negocierile privind prelungirea contractului lui Sabău în luna mai a constat în obiectivul trasat de șefii „șepcilor roșii”. Conducerea lui U voia să-i impună lui Sabău să termine între locurile 5-8, iar antrenorul a refuzat, motivând că valoarea lotului nu i-ar permite o asemenea clasare.

Ovidiu Sabău își va începe noul mandat la Sibiu, acolo unde „U” va juca împotriva lui FC Hermannstadt, ocupanta locului 8 din clasament. Partida este programată luni, 28 august, de la ora 18:30.

Comentarii Facebook