Atacantul Universitatii Cluj, Andrei Voican: Partida cu Minerul Lupeni este meciul vietii pentru mine

?
Atacantul Universitatii Cluj, Andrei Voican, a declarat inainte de plecarea la Lupeni pentru ultimul meci din campionat ca este meciul "carieri pentru mine".

"Presiunea este mare, dar suntem pregatiti. Am luptat tot campionatul ca sa promovam si suntem in fata ultimului meci. Trebuie sa fim concentrati la maxim. Asteptam si suporterii sa vina in numar mare, pentru ca avem nevoie de ei", a mai declarat atacantul.

La randul lui, Adrian Ionescu, mijlocasul celor de la Universitatea Cluj, a afirmat ca la Lupeni vor intalni o echipa motivata si ca in ultima etapa va fi jucata promovarea nu la Comisia de Disciplina, care trebuie sa decida daca "U" Cluj va castiga cu 3 - 0 meciul cu FC Arges.

"Minerul va fi o echipa motivata, dar nu cred ca vor fi la fel de motivati ca si noi. Nu m-a interesat ce se intampla la comisii cu incidentele de la Pitesti, noi mergem la Lupeni sa castigam. Nu ne intereseaza ce spun altii, am jucat mereu doar pe teren. Suntem pregatiti sa castigam si sa promovam. Sper ca la finalul partidei sa ne bucuram impreuna cu suporterii pentru promovare", a completat jucatorul.

Universitatea Cluj a efectuat un antrenament la ora 10.30, pe terenul de la "Clujana", dupa care a plecat spre Valea Jiului. Meciul cu Minerul Lupeni va fi jucat sambata, 12 iunie, de la ora 11.00.

Comentarii Facebook