Duminica 25 Septembrie

Atacantul Lacina Traore, fostul jucător al CFR Cluj, acuzat că şi-a schimbat identitatea şi vârsta

 

Lacina Traore, fostul jucător al celor de la CFR, este acuzat că și-a schimbat identitatea şi vârsta.

 

Cel care a câştigat trofee în tricoul clujenilor s-ar numi Traoré Ménéné şi ar avea 29 de ani, nu 27.

 

Atacantul şi-a început cariera sub numele de Traoré Ménéné la Etoile Sportive d’Abobo, în Costa de Fildeş. După un an, el a plecat la Stade d’Abidjan, dar cei de aici i-au schimbat numele şi vârsta, apoi urmând transferul la CFR Cluj. Acuzaţiile sunt făcute de Ibrahim Kone, preşedintele lui Etoile Sportive d’Abobo, iar acesta va depune o plângere la federaţia ivoriană pentru a beneficia de o cotă din sumele de transfer, el dorind cei 5% în calitate de club ce l-a format pe jucător.

 

Kone a descoperit că numele echipei sale nu figurează în cv-ul atacantului ce e în acest moment legitimat la AS Monaco, dar împrumutat la Amiens. ”În 2005, l-am recrutat pe Lacina Traore, care se numea pe atunci Traoré Ménéné. Apoi el s-a transferat la Stade d’Abidjan. Şi spre marea mea uimire şi-a schimbat numele. După 13 ani, problema încă există. Nu este doar sportivă, aşa că am decis să depun plângere”, a spus Kone, conform presei fracenze, conform Mediafax.

 

Kone a jucat la CFR Cluj trei sezoane, apoi a fost transferat la Kuban Krasnodar, iar de acolo a ajuns la FK Anji Makhatchkala. În 2014 a fost achiziţionat de AS Monaco, dar a fost imprumutat la alte echipe.

Comentarii Facebook