Miercuri 24 Aprilie

Atacantul CFR Cluj, Cristi Bud: Eu vreau sa ma duc la o echipa sau sa raman aici, dar sa joc - VIDEO

Atacantul CFR Cluj, Cristi Bud, spune ca nu a mai jucat de un an si jumatate si ca isi doreste acest lucru, fie la CFR, fie la alta echipa.

 

"Nu plec, deocamdata raman, ce o sa fie peste o zi, doua, trei, o saptamana, o luna, nu se stie", a declarat atacantul. El spune ca a fost convocat la lot si a fost anuntat ca trebuie sa merga in cantonament cu echipa.

 

El recunoaste ca are oferte de la Otelul Galati si spune ca i-ar placea sa joace in Champions League. "Sezonul trecut mi-am castigat dreptul sa joc in Champions League si n-am jucat, anul asta nu mi l-am castigat si e posibil sa joc. Ar fi o experienta unica, pentru ca orice jucator isi doreste sa joace la Nationala si in Champions League", a spus atacantul, despre care presa a anuntat ca va fi transferat sau imprumutat de la CFR.

 

Cristi Bud spune ca cel mai mult isi doreste sa joace fotbal. "Eu n-am jucat de un an jumate si mi-ar fi greu sa mai stau inca o jumatate de an fara sa joc. Eu vreau sa ma duc la o echipa sau sa raman aici, dar sa joc", a spus atacantul.

 

Vezi si...

Vezi ce echipe va intalni CFR Cluj in primul cantonament din Austria

Lotul CFR Cluj s-a reunit. VEZI imagini de la primul antrenament - VIDEO

Comentarii Facebook