Duminica 7 Martie

Atac fără precedent al lui Leonard Doroftei asupra lui Bute: ”Cum să-l ridici la valoarea mea?”Fostul campion mondial la box Leonard Doroftei a lansat un atac dur asupra lui lucian Bute, despre care spune că a păcălit lumea sportului.

Doroftei a făcut o analiză asupra întregii cariere a lui Lucian Bute, de la amatori, până la ultimele meciuri.

"Imi pare rau sa vad unde a ajuns. La amatori n-a avut nici o performanta. Bute a fost baiat bun, n-a batut pe nimeni. Cum sa-l ridici pe Bute la valoarea mea? Eu m-am batut cu toti in America, am reusit pe pumnii mei! Eu am facut istorie in box! Lucian a intrat in cusca leilor abia dupa meciul cu Froch. Eu ma bat si acum in meciuri precum cele pe care le-a avut Lucian!", a spus Doroftei la Sport.ro.

Fostul pugilist a precizat și că Bute a abordat o tactică greșită în meciurile cu Jean Pascal și Carl Froch.

"Ce face el, bazaconiile alea sunt bune, dar daca nu stii sa te misti... Pe Froch a vrut sa-l contreze. Tu, Bute? Cum sa-l contrezi tu pe Froch? Trebuia sa fii in continua miscare in jurul ringului. Antrenorul lui este limitat, ce sa-l invete?", a decretat Doroftei.

În ciuda acestor declarații, Doroftei a spus că nu are nicio problemă personală cu Bute: "Nu am nimic cu Lucian Bute, ii doresc tot ce-i mai bun din lume!".

Comentarii Facebook