Arpad Paszkany, suparat pe egalul de la Ploiesti: "Jucatorii au dus echipa pe locul opt"

Finantatorul echipei CFR Cluj, Arpad Paszkany, crede ca jucatorii sunt de vina pentru rezultatele slabe si pozitia in clasament a formatiei.

 

"Jucatorii au dus echipa pe locul 8, la o asemenea distanta de primele locuri. Nimeni nu le-a furat caciula sau jucaria", a declarat Arpad Paszkany la Sport.ro la finalul partidei Astra Ploiesti-CFR Cluj, terminata la egalitate, 1-1.

 

"Sunt jucatori pe care probabil ca in urmatorul sezon nu o sa-i mai vedeti la CFR. Teoretic CFR este plin de nume mari, dar asta mai mult pe hartie", a amenintat patronului CFR-ului.

 

El crede ca echipele care sunt la 6-7 puncte de lider au sanse pentru titlu, lucru pe acre nu il poate spune despre echipa sa. "Ar rade toata tara de mine daca as vorbi de lupta pentru titlu", a mai spus Paszkany, care nu da vina pe antrenorul Alin Minteuan pentru semi-esec. "Exista sanse foarte mari ca Minteuan sa ramana si din vara, depinde de cum va gestiona vestiarul si sa vad un orizont pozitiv in evolutia echipei", sustine finantatorul CFR Cluj.

Comentarii Facebook