Arpad Paszkany se pregateste sa schimbe echipa: Avem o lista cu 8-9 jucatori pe care vrem sa ii transferam


Finantatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, sustine ca are o lista cu 8-9 jucatori pe care sa ii transfere din vara si ca pentru o parte dintre aceste transferuri au fost deja rezolvate.

 

Patronul echipei CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat ca 6-7 transferuri sunt deja rezolvate, iar pentru un alt pachet de 3-4 jucatori se poarta inca discutii. El a spus ca aducerea noilor jucatori va presupune si plecarea unora din actualul lot, dar a refuzat sa dea amanunte.

 

Paszkany a precizat la finalul partidei pierdute de CFR cu 0-1 in fata Rapidului ca nu este adeptul schimbarilor dese de antrenor. "Am avut discutii cu 3-4 antrenori, dar numai despre jucatorii pe care vrem sa ii aducem la echipa, nu pentru a ocupa banca tehnica", a declarat Paszkany la Digi Sport.

 

El sustine ca, in meciul cu Rapid, CFR Cluj nu a avut noroc. "Ne lipseste determinarea din sezonul trecut", a spus patronul CFR Cluj despre jocul echipei.

 

Paszkany a stat pe banca tehnica la meciul cu rapid. "Am vrut sa le arat jucatorilor ca suntem impreuna si la bine, si la rau. Am vrut sa fiu mai aproape de ei. mai aproape de atat nu se poate pentru ca nu sunt legitimat", a glumit finantatorul echipei.

Comentarii Facebook