Arpad Paszkany e resemnat: "Bayern Munchen este cu 4-5 clase peste orice echipa din Romania"


Finantatorul echipei CFR Cluj, Arpad Paszkany, este resemnat dupa corectia administrata de nemti si a declarat ca Bayern -ul este cu 4-5 clase pentru orice formatie din Romania.

"Este o diferenta enorma intre Bayern Munchen si s-a vazut pe teren. Noi trebuia sa obtinem cel putin un punct a Munchen, nu s-a reusit lucrul acesta si astazi a fost o desfasurare aproape normala a lucrurilor. Bayern Munchen este cu patru - cinci clase peste orice echipa din Romania. Rezultatul de pe tabela este absolut justificat", a declarat Paszkany.

Patronul echipei a mai adaugat ca este dezamagit de proportiile scorului. "In primul rand, poate ca 4-0 dupa aspectul general al jocului este un scor prea aspru, dar la nivelul acesta orice greseala se penalizeaza. Daca nu reusesti tu sa marchezi, faci greseli, adversarul le exploateaza si practic este foarte greu sa mai revii in joc", a mai spus omul de afaceri.

Arpad Paszkany ramane optimist si spera ca CFR se mai poate califica in Liga Campionilor. "Sanse mai sunt, ar fi sanse sa mergem mai departe si in Liga Campionilor. Sunt doua meciuri in care ne jucam sansele indiferent ca o sa fie pentru Liga Campionilor sau pentru Europa League", a mai spus finantatorul.

 

 REZUMAT VIDEO - CFR CLUJ - BAYERN MUNCHEN 0-4

Comentarii Facebook