Arpad Paszkany, despre meciul cu FC Vaslui: 3-0 este un scor meritat

 

Arpad Paszkany, finanțatorul CFR Cluj, a spus că victoria cu 3-0 este meritată.

 

A fost un meci peste linia campionatului, într-un meci între primele două clasate din sezonul trecut. Cred că rezultatul e meritat. Nu mă gîndeam la un asemenea scor, dar e meritat. 

 

Sper să fie o victorie de moral pentru meciul de miercuri. M-a impresionat spiritul de luptă, faptul că s-au bătut pentru fiecare minge”, a spus Arpad Paszkany la Fanatik Show, la DigiSport 1.

 

M-a încântat jocul, dincolo de scor, pentru că Vasluiul nu întâmplător a terminat pe locul doi sezonul trecut. Practic a fost derby -ul României în ceea ce privește valoarea celor două echipe. Mă bucur că am reușit să repetăm un joc foarte bun, după partida foarte bună făcută și miercuri. Îmi pare rău că nu am reușit și miercuri să înscriem un gol în plus, dar important este că echipa este în creștere ca și valoare de joc. Mergem cu mare încredere miercuri pentru a păși mai departe în Liga Campionilor. 

 

A fost cel mai bun meci al CFR - ului de până acum, ca și consistență. Dar dacă ne uităm la partida de miercuri, acea partidă a fost de un nivel ridicat. Ne-am creat foarte multe ocazii. Acum am reușit să concretizăm mai multe din ocaziile pe care le-am avut de-a lungul meciului deși am avut și câteva ratări exasperante”, a mai spus Paszkany, intervievat la finalul meciului.

 

CFR Cluj - FC Vaslui 3-0 REZUMAT VIDEO - Goluri Cadu și Bastos de două ori

Comentarii Facebook