Arpad Paszkany: "Daca nu o sa avem o serie de trei victorii consecutive, titlul se duce in alta parte"

Finantatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, este dezamagit de rezultatul obtinut in meciul cu U, dar crede ca CFR are inca sanse sa spere la titlu.

 

"Jocul nu m-a dezamagit, dar impresia artistica se noteaza doar la patinaj artistic si la gimnastica. Rezultatul nu poate fi satisfacator, mai ales ca in urma jocurilor cu trei nou-promovate, noi am luat doar un punct", a declarat la Digi Sport Arpad Paszkany.

 

El crede ca jucatorilor le lipseste clarviziunea in fazele de atac. "Faze clare de gol au fost sase. Cand ai sase ocazii si nu reusesti sa inscrii, ai o problema", a mai spus finantatorul CFR.

 

"Pe mine ma doare ca am pierdut doua puncte, noi ne luptam cu clasamentul, in primul rand cu noi insine", a admis Paszkany, care a recunoscut ca nu s-a gandit niciodata ca echipa va ajunge pe locul 13 sau 14 in clasament.

 

"Daca nu o sa avem o serie de trei victorii consecutive, titlul se duce in alta parte", sustine patronul CFR. El a spus ca nu are nicio explicatie pentru problemele pe care le are echipa.

 

Paszkany recunoaste ca a gresit ca nu a renuntat la Mandorlini mai repede. "Recunosc public, e greseala mea", a spus finantatorul.

Comentarii Facebook