Argentina nu vrea sa mai vina in Romania si cauta motive sa anuleze amicalul din 10 august


Argentinienii nu vor sa mai joace la Bucuresti si motiveaza acest lucru prin refuzul echipelor de club de a le da liber vedetelor, dar si prin situatia incerta a selectionerului.

Cotidianul La Nacion a titrat duminica pe prima pagina: "Amicalul cu Romania e incert", iar directorul tehnic Carlos Bilardo a confirmata: "Tratam suspendarea partidei".

Federatia de Fotbal din Argentina a trimis o solicitare FIFA in care a expus toate dificultatile cu care se confrunta, dar problema este ca in calendarul FIFA nu mai exista niciun loc liber pentru a muta amicalul si a fost incasat avansul. "Situatia este incomoda pentru c-am semnat un contract acum zece luni", a recunoscut Guillermo Toffoni, agentul FIFA care se ocupa de partidele "nationalei" Argentinei.

"Nu stim nimic despre acest subiect, nu am fost anuntati. Si nici nu cred ca se poate intampla asa ceva, noi am vandut bilete pentru meciul cu Argentina" Ionut Lupescu, director FRF.

Federatia Romana de Fotbal a platit 500.000 de euro avans pentru meciul cu Argentina de pe 10 august, din totalul de 1,5 milioane.

"Nu ne-a anuntat nimeni nimic despre aceasta intentie. De fapt, nici nu cred ca pot face asa ceva, ar fi un scandal prea mare", a mai spus spune directorul general al FRF, citat de GSP.ro.

Lupescu sustine ca: "Probabil ca Barcelona si Real au cerut jucatorii, sa poata pregati cat de cat Supercupa Spanei, sunt orgolii mari si acolo".

Presa a scris in ultima vreme ca Argentina ar urma sa vina la Bucuresti fara vedetele Messi, Higuain, Aguero sau Tevez.

Comentarii Facebook