Sambata 26 Octombrie

”Are patimă de băutură. Altfel, era cel mai bun fundaș din Europa!” - Gabi Tamaș criticat de un miliardar din fotbal


Gabi Tamaș și-a reziliat contractul cu Petrolul Ploiești și este compătimit de patronul miliardar al lui FCSB.

Gabriel Tamaș a jucat 50 de meciuri în tricoul Stelei, iar Gigi Becali spune că ar fi putut fi unul dintre cei mai buni fundași din Europa, dacă nu avea patima alcoolului.

Lasă, să nu vorbim de Gabi Tamaș. Dacă era un fotbalist serios, putea să fie unul dintre cei mai mari fundași centrali din lume, dar el nu poate, el trebuie să se ducă la distracție, la băutură. Dacă îi vine lui, el nu ține cont, ia și bea acolo în cantonament cu jucătorii, nu ține cont. Aia e patima lui, deși e un om extraordinar. Are patimă de băutură. Dacă scăpa de patima asta, era mare, mare de tot”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Cei de la Petrolul Ploiești au confirmat recent despărțirea de fotbalist. 

Gabi Tamaș a fost cel care a solicitat încheierea colaborării, a fost alegerea lui! Noi am luat act de decizia lui, ne-am întâlnit astăzi, ne-am înțeles în termenii unei despărțiri amiabile, iar mâine urmează să parafăm actele. Îi mulțumim pentru activitatea depusă pe parcursul celor patru luni petrecute aici și îi urmăm succes mai departe”, a precizat președintele FC Petrolul Ploiești, Costel Lazăr.

Cel mai probabil fundașul de fier va ajunge la Rapid București, FC Argeș, dar nici Dan Petrescu nu l-ar refuza. 

Gabi Tamaș a mai jucat și pentru CFR Cluj, dar a stat în lot o perioadă foarte scurtă și a plecat tot după o escapadă bahică. Recent, fundașul a jucat și la U Cluj. 

Comentarii Facebook