”Are ceva ce nu prea vezi la români” - Despre ce jucător de la CFR Cluj este vorba


Fostul internațional Basarab Panduru a vorbit la superlativ despre fundașul brazilian Yuri Matias (27 de ani), de la CFR Cluj.

Fotbalistul s-a remarcat în meciul cu Sepsi, unde a înscris golul egalizator, ajungând la două meciuri consecutive cu gol marcat, după ce a înscris și împotriva Slaviei Praga. 

Basarab Panduru, fostul component al echipa naționale de fotbal a României la Campionatul Mondial de Fotbal din 1994, l-a remarcat pe brazilianul transferat la Cluj în iarna trecută de la Gaz Metan Mediaș.

Din ce îmi aduc aminte, când era la Gaz Metan, spuneam că îl văd la Rapid, parcă, pentru că avea spiritul ăla... nu m-am gândit chiar atât de repede că poate să ajungă la CFR. 

Şi acum îl văd că mai are de învăţat fotbal, dar are ceva ce nu prea vezi, cel puţin la români, are o nebunie din asta, o răutate, ajută echipa, e tot timpul preocupat să îşi ajute colegii, să facă totul pentru echipă, un spirit care face bine.

Cred în continuare că poate să fie şi mai bun, poate să mai crească.(...) Nici nu ştii pe cine să scoţi când revine Burcă. Pe cine scoţi, pe Kolinger sau Yuri? E de bine, dar trebuie să vezi care dintre Kolinger sau Yuri se înţelege mai bine cu Burcă”, a afirmat Basarab Panduru, potrivit Orange Sport. 

Următorul meci al celor de la CFR Cluj va fi în Cupa României, joi, 20 octombrie, cu U Cluj. 

Comentarii Facebook