Anunțul trist al Cătălinei Ponor la Campionatul Mondial de la Montreal

 

Gimnasta Cătălina Ponor a vorbit presei străine la CM de la Montreal despre viitorul carierei sale. 

 

La finalul antrenamentului oficial pe podium, gimnasta Cătălina Ponor a vorbit cu presa, iar ultima întrebare s-a referit la cât de special este pentru ea Campionatul Mondial de la Montreal: ”Aş vrea să spun, n-aş vrea să spun, dar va fi ultimul pentru mine”, a răspuns Ponor.

 

Pentru mine, Montreal a început cu Nadia și se încheie cu mine”, a declarat Ponor reporterilor români prezenți în Canada, scrie gsp.ro.

 

Contactat de News.ro, antrenorul Cătălinei Ponor, Lucian Sandu, a precizat: ”Cătălina este stresată înainte de concurs. Am auzit că a spus asta, aşa am înţeles şi eu despre decizia sa. Din ce ştiu ar fi vorba despre retragerea din activitate, dar haideţi să vedem ce se mai întâmplă la acest Mondial şi dacă va rămâne aşa”.

 

Gimnasta din România va intra în competiţie la Campionatul Mondial de la Montreal miercuri seară, în calificări, alături de Larisa Iordache şi Ioana Crişan.

 

Cătălina Ponor are un palmares impresionant: cinci medalii olimpice, din care trei de aur, 5 medalii cucerite la Campionatele Mondiale şi 13 la Europene. În aprilie, la Cluj, românca a cucerit aurul european la bârnă.

Comentarii Facebook