Anunț important făcut de Mitică Dragomir: ”Am știut că vine această avalanșă”


Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a anunțat că în cazul în care după încheierea procesului de licențiere vor rămâne 16 echipe, ediția 2013-2014 a Ligii ! se va desfășura în sistem de campionat, iar dacă vor rămâne 14 formații sau mai puține, se va desfășura în sistem play-off.

"Am anticipat şi am ştiut că vine această avalanşă. Am studiat sistemele de joc din toate ţările şi suntem pregătiţi. Dacă rămânem 14 echipe suntem pregătiţi pentru sistemul de play-off şi play-out, dacă rămânem 16 echipe va fi un campionat normal, iar dacă rămân 12 sau 13 echipe va fi tot play-off şi play-out", a spus Dragomir, informează realitatea.net.

Mitică dragomir este de părere că tptuși vor fi 16 echipe în ediția următoare a ligii, in gel mai rău caz: "Eu nu cred că sezonul viitor vom avea mai puţin de 16 echipe. Susţin în continuare că vor rămâne 18, dar în cel mai rău caz vor fi 16".

Dosarele echipelor ”U” Cluj și CF Rapid, ambele aflate în insolvență, au fost respinse de Comisia de Apel a Sistemului Național de licențiere, acestea atacând decizia pe la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne care trebuie să se pronunţe până în 31 mai când se încheie procedura de licenţiere.

Comentarii Facebook