Antrenorul Universitatii Cluj, Ionut Badea, despre meciul cu Unirea Urziceni: Daca inscriem repede, ne vom distanta firesc

Antrenorul Universitatii Cluj, Ionut Badea, crede ca este important ca echipa sa castige in meciul de acasa cu Unirea Urziceni.

 

"E un meci important avand in vedere ca in doua etape am facut un singur punct, e foarte important ca echipa sa inregistreze prima victorie. Trebuie sa analizam bine si sa vedem importanta momentului si indiferent cine va intra in teren va trebui sa dea totul", a declarat Ionut Badea, potrivit site-ului oficial al echipei.

 

El spune ca jucatorii Universitatii trebuie sa speculeze momentele de slabiciune ale adversarului si sa inscrie repede. "Nu ma gandesc nici la semiesec, nici la esec, ci ma gandesc sa castig. Important e sa constientizam valoarea din teren. Unirea a abordat doua sisteme de joc 4-2-3-1, 4-4-2, sunt agresivi pe faza defensiva. Daca vom reusi sa speculam momentele de slabiciune si sa inscriem repede, cred ca ne vom distanta firesc", a mai spus tehnicianul.

 

Meciul Universitatea Cluj-Unirea Urziceni se joaca sambata, 12 martie, de la ora 14.00, pe stadionul Gloria din Bistrita.

Comentarii Facebook