Antrenorul U-BT, Mihai Silvășan, spune că baschetbalistul Guzman a fost provocat. A fost la anti-doping și nu are probleme - VIDEO


Antrenorul U-BT, Mihai Silvășan, i-a luat apărarea lui Karel Guzman, jucătorul care a luat o rangă de pe un șantier de lângă sală și s-a întors pentru a-și face dreptate, la finalul meciului cu Oradea, de sâmbătă, 18 martie. Vezi AICI imaginile. 

Vreau să îmi cer scuze pentru atitudinea mea de la final de meci. Îmi cer scuze în fața fanilor noștri, care au fost prezenți, în fața fanilor noștri care s-au uitat la televizor și în fața fanilor baschetului.

Ca antrenor nu voi accepta ca un alt antrenor să provoace un jucător din echipa mea. Este totală lipsă de fair-play ca un antrenor să provoace un jucător. Nu este prima dată când se întâmplă cu acest antrenor secund de la Oradea. Să lăsăm jucătorii să se provoace între ei. Sunt momente când se întâmplă asta, antrenorii se pot provoca între ei, însă nu sunt de acord și voi lua apărarea jucătorilor mei, nu sunt de acord ca un antrenor să provoace un jucător. 

Acest antrenor secund de la Oradea l-a înjurat de mamă începând de la turneul de la Constanța pe Guzman. Ce treabă are doamna cu ce se întâmplă la finala Cupei României, ea fiind la mii de kilometri distanță. 

Acest individ a transmis înaintea meciului nostru de la Oradea că la meciul va provoca anumiți jucători de la echipa noastră. Stipanovici mi-a spus ce i s-a transmis în engleză ceea ce lui i s-a transmis în sârbă: ”I will bitching some players tonight. Don't get upset. It won't be you, but other players will be!” (Voi batjocori câțiva jucători. Nu vei fi tu acela, ci alții). Nu pot fi de acord cu aceste lucruri. Este o totală lipsă de fair-play și voi reacționa la fel”, a declarat Mihai Silvășan. 

Antrenorul a spus că Guzman a făcut teste anti-doping și nu au fost probleme. ”Cu siguranță Karel Guzman va fi sancționat. În primul rând va fi sancționat drastic din punct de vedere financiar, însă eu ca antrenor și ca om și din ce înțeleg din partea clubului și a jucătorilor, suntem 100% alături de el și va rămâne în continuare cu noi.

Își va ispăși orice pedeapsă pe care o va primi, dar ca om nu îi voi da un șut în fund la prima greșeală serioasă, ci aleg să îl susțin, să se maturizeze după acest incident și să fiu alături de el în momente mai puțin fericite. Dacă nu se întâmplă nimic din punct de vedere fizic, Guzman va fi mâine pe teren”, a spus Mihai Silvășan.

Comentarii Facebook