Antrenorul care a promovat Universitatea Cluj in Liga I, Cristi Dulca, operat de cancer

Fostul antrenor al Universitatii Cluj, Cristi Dulca, a fost operat saptamana trecuta. Medicii i-au extirpat o tumoare din zona peritonala.

 

Potrivit adevarul.ro, Cristi Dulca a fost deja externat si s-a intors la echipa pe care o antreneaza acum, Delta Tulcea, cu care vrea sa promoveze in acest sezon in Liga I. "Ma simt foarte bine acum. A fost o interventie chirurgicala complicata, care a durat cinci ore. Mi s-a extirpat ceea ce mai ramasese din tumoare in urma tratamentului cu citostatice, iar in acest moment cred ca am scapat definitiv de toate problemele. Nu trebuie decat sa ma mai prezint regulat la controale", a declarat antrenorul.

 

Cristi Dulca, in varsta de 39 de ani, lupta acum pentru a doua oara cu necrutatoarea boala. In urma cu trei ani, el a mai suferit o interventie chirurgicala, in urma careia medicii i-au extirpat o tumoare testiculara. Boala a recidivat insa in acest an, in zona peritonala.

 

Cristi Dulca si-a inceput cariera de fotbalist in 1992 la CFR Cluj. El a fost antrenor incepand din 2008 la FC Vaslui si apoi la Universitatea Cluj.

 

Dulca a fost demis de la Universitatea in ziua in care a avut loc prezentarea oficiala a echipei nou-promovate in Liga I in Piata Unirii din Cluj. El a fost inlocuit atunci de Marian Pana.

 

Vezi si

Antrenorul care a promovat Universitatea Cluj in Liga I, Cristi Dulca, se lupta cu cancerul

Comentarii Facebook