Antrenorul care a promovat Universitatea Cluj in Liga I, Cristi Dulca, se lupta cu cancerul

Cristian Dulca, fostul antrenor al Universitatii Cluj, impreuna cu care echipa a promovat acum un an in Liga I, lupta cu cancerul.

 

Antrenorul de 38 de ani a fost diagnosticat in 2008 cu o tumoare la un testicul si a fost operat. Acum, tumoarea s-a instalat in zona peritonala, informeaza dcnews.ro.

 

De cateva luni, Cristian Dulca, care acum antreneaza echipa Delta Tulcea, face tratament cu citostatice. "Tot returul campionatului trecut am facut naveta intre Tulcea si Cluj, unde am facut tratament. Dar sunt ardelean si nu ma las. Am proiecte mari la Tulcea", a declarat tehnicianul.

 

El si-a propus sa promoveze si cu Delta Tulcea in Liga I, dupa ce in sezonul trecut echipa a terminat pe locul 4 in divizia secunda.

 

Cristi Dulca si-a inceput cariera de fotbalist in 1992 la CFR Cluj. El a fost antrenor incepand din 2008 la FC Vaslui si apoi la Universitatea Cluj.

 

Dulca a fost demis de la Universitatea in ziua in care a avut loc prezentarea oficiala a echipei nou-promovate in Liga I in Piata Unirii din Cluj. El a fost inlocuit atunci de Marian Pana.

 

Vezi si

Cristian Dulca, antrenorul U Cluj, a fost demis

Comentarii Facebook