Anghel Iordănescu este surprins de numirea lui Edi la CFR Cluj: ”S-a făcut dreptate, dar...”


Edi Iordănescu (42 de ani) a fost numit antrenor la CFR Cluj, iar tatăl său, titratul tehnician Anghel Iordănescu, a spus că a fost surprins.

Sincer, și eu m-aș fi așteptat să preia echipa din iarnă, din ianuarie-februarie. Mă gândeam că are nevoie să înceapă la drum cu începutul. El și-a dorit să meargă la greu cu echipa, pentru că CFR Cluj chiar trecea printr-un moment delicat.

Fac o paranteză, Dan Petrescu a făcut o performanță uriașă. Să câștigi trei campionate la rând cu aceeași echipă în România, unde ai FCSB, Craiova, Dinamo, Viitorul, este o performanță foarte mare. E adevărat că a făcut performanță și pe plan extern, prin calificările în grupe. Din acest punct de vedere, jos pălăria pentru ce a realizat, dar în ultima perioadă, atmosfera era încărcată. Mie îmi pare rău că a plecat de la CFR Cluj. 

Cred că pentru Edi și echipă e bine că s-au întâlnit încă de cum, dar va fi foarte greu să poată schimba. Schimbările bruște sunt periculoase. El trebuie să schimbe și maniera de joc și abordarea jocului. Ai nevoie de timp, să antrenezi, iar ceea ce faci la antrenament să exprimi în joc. Este foarte greu să ai dialog direct cu jucătorii, individual, ca să spui filosofia pe care o dorești”, a spus Anghel Iordănescu, în emisiunea Liga Digi Sport.

Edi Iordănescu este la al doilea mandat la Cluj, primul terminându-se dezastruos, în după două luni pe bancă, în iunie - iulie 2018.

Această nouă numire a lui la CFR Cluj face dreptate. E o dovadă pentru Edi că s-a greșit atunci, că au încredere în el și așteaptă de la el să aducă echipa în prim plan”, a mai spus Iordănescu.

Joi seara, CFR Cluj joacă cu Young Boys, de la ora 19:55, ultimul meci din grupele Europa League, totodată și unul decisiv pentru calificarea în 16-imi.

Comentarii Facebook