Angajații U Cluj își dau demisia joi în semn de protest. ”Nu am mai primit salariile de 4 luni”

 

Cei 40 de angajați ai U Cluj amenință că își vor da demisia în masă joi, 15 noiembrie, în cazul în care noii acționari ai echipei nu vor veni să le spună când își vor primi salariile.

 

Angajații clubului Universitatea Cluj sunt neplătiți de 4 luni și susțin că nu mai pot continua să lucreze fără salariu. ”Avem de recuperat fiecare sume deja importante de ordinul miilor de lei. Nu mai avem din ce să trăim. Am făcut împrumuturi și nu se mai poate trăi în incertitudinea aceasta”, a anunțat unul dintre angajații U Cluj.

 

Incertitudinea este foarte mare la echipă. ”Noi suntem aici ținuți în beznă. Nu știm nimic din cele care se întâmplă. Nu știm cine este noul patron, dacă echipa a fost vândută sau nu. Profesionist ar fi să vină cineva să ne spună când se cumpără și când ne primim salariile”, a mai spus un angajat din conducerea clubului clujean.

 

Zvonurile sunt la ordinea zilei la echipă. ”Se spune că unul dintre frații Bultoc este așteptat de Emil Boc. Că s-ar afla în Cluj-Napoca, dar sunt numai zvonuri”, a mai spus cineva.

 

Zvonul face referire la Călin Bultoc, dar primarul Emil Boc nu are programată o astfel de întâlnire pentru ziua de marți. În plus, numele nu figurează nici pe listele de pasageri ale companiilor aeriene care aterizează astăzi la Cluj-Napoca.

 

Șumudică: PLEC, dacă echipa nu este preluată în această săptămână

Comentarii Facebook