Andrei Miron a semnat cu Universitatea Cluj! Fundașul central are peste 230 de apariții la nivelul primei ligi


Universitatea Cluj a anunțat luni seara transferul fundașului central Andrei Miron (28 de ani). Andrei Miron era liber de contract de la finalul lunii septembrie, după despărțirea de echipa israeliană de primă ligă Hapoel Haifa.

Fundașul central nu va putea juca pentru „U” Cluj până în ianuarie 2023. Miron și-a reziliat contractul cu FCSB în timpul perioadei de „mercato”. Ulterior, cu Hapoel Haifa a reziliat după încheierea perioadei de transferuri din România.

Sunt fericit că am semnat cu ”U” Cluj. Am ajuns la un club de tradiție, foarte iubit, cu un stadion frumos și suporteri mulți. Aștept să îmi pot ajuta colegii cât mai repede. Cred că obiectivul principal pentru acest sezon este să rămânem în prima ligă și clasarea pe un loc cât mai sigur”, a declarat Andrei Miron pentru fcucluj.ro. 

Andrei Miron are peste 230 de meciuri în Liga 1, reușind zece goluri și trei pase decisive. Format la juniorii echipei Oțelul Galați, Andrei Miron a mai jucat pentru FC Botoșani și FCSB. Andrei Miron are 9 prezențe la naționala U21 a României, pentru care a marcat și un gol și a oferit un assist.

Fundașul central s-a despărțit de FCSB în vară și a semnat, la scurt timp, cu Hapoel Haifa, club de la care a plecat la finalul lunii septembrie. În cadrul unui comunicat postat pe contul oficial de Facebook, Hapoel Haifa a anunțat că a ajuns la un acord cu Andrei Miron pentru rezilierea înțelegerii. Fundașul a cerut să plece, pentru a fi alături de soția sa însărcinată, în România.

Comentarii Facebook