Duminica 28 Aprilie

Andrea Mandorlini, încântat de revenirea la CFR Cluj: „M-am întors într-un oraș și la un club pe care le port în suflet”


Vineri, Andrea Mandorlini, antrenorul alături de care CFR Cluj speră să-și recapete supremația în Liga 1, a fost prezentat oficial în Gruia. Tehnicianul în vârstă de 62 de ani spune că este încântat să revină la Cluj, la clubul pe care îl poartă în suflet, dar și la orașul din inima Transilvaniei.

După despărțirea de Dan Petrescu, vicecampioana a anunțat noul antrenor al echipei. Italianul Andrea Mandorlini  este alesul. 

Țelul clubului nostru de a continua ascensiunea avută în ultimii ani, alături de vasta experiență și profesionalismul lui Andrea Mandorlini, vor face echipă în noul sezon competițional! Tehnicianul care a făcut posibil, în 2010, al doilea event din istoria CFR Cluj se întoarce pe banca tehnică din Gruia!” a fost mesajul transmis de CFR Cluj după parafarea contractului

Sunt foarte încântat că sunt aici, de faptul că m-am întors într-un oraș și la un club pe care le port în suflet. 

Clubul m-a căutat și mi-a propus să continuăm rezultatele bune pe care le-au avut recent. Sunt foarte mândru că pot fi din nou pe banca tehnică a acestei echipe.

Cred că un club precum CFR trebuie să aibă ca obiectiv doar victoria, acestea sunt așteptările pe care un club mare le are. Vreau să contribui și să ajut clubul să-și îndeplinească obiectivele. Orașul e mult schimbat în bine, se vede progresul”, a spus Mandorlini. 

Foto: Facebook/Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

Comentarii Facebook