Anas Tahiri s-a despărțit de CFR Cluj. Cu ce echipă va semna rapid mijlocașul


Anas Tahiri s-a despărțit de CFR Cluj. Mijlocașul, adus vara trecută la campioana României, va semna cu olandezii de la Heerenveen.

Tahiri a fost transferat la gruparea din Gruia de către cei din conducerea clubului înainte ca Marius Șumudică să fie numit ”principal”. A și jucat de altfel în mandatul lui Șumi. Apoi, marocanul a fost tras pe linie dreaptă când a revenit Dan Petrescu pe banca tehnică.

Anas Tahiri s-a despărțit de CFR Cluj. Care va fi durata noului contract

De altfel, ”Bursucul” a și spus la conferința de presă din acest început de an, prima a sa, că Tahiri nu intră în planurile sale.

Fotbalistul a rezolvat însă repede problema. Jurnaliștii de la telegraaf.nl au publicat o informație potrivit căreia Tahiri ar fi bătut palma cu Heerenven pentru un contract pe doi ani și jumătate.

Astfel, Tahiri va reveni în Olanda, țara unde a mai evoluat înainte de a face pasul spre România, timp de 3 ani, pentru RKC Waalwijk. De altfel, presa olandeză a scris vara trecută că Tahiri a fost cel care a cerut să plece, pentru că voia să facă un pas înainte în carieră.

 Marocanul ar urma să-l înlocuiască în compartimentul median al lui Heerenven pe Joey Veerman, transferat recent la PSV pentru 6 milioane de euro.


Comentarii Facebook