Anamaria Prodan: Jucătorii de la U Cluj mă sună că vor să depună memorii la LPF. Nemții erau golani

 

Fostul manager al U Cluj, Anamaria Prodan, a declarat că jucătorii pe care îi impresariază și care joacă la Universitatea Cluj amenință zilnic că depun memorii la Liga Profesionistă de Fotbal (LPF).

 

Mă sună zilnic jucătorii de la U Cluj pentru a mă întreba dacă echipa se vinde și ce se va întâmpla. Vor să depună la LPF memorii pentru a deveni jucători liberi și astfel vor scufunda echipa. Dacă mai mulți jucători vor depune astfel de memorii echipa va muri”, a explicat Anamaria Prodan.

 

Despre nemții care au vrut să investească la u Cluj, Anamaria Prodan a declarat că aceștia au fost niște golani. ”Când li s-a cerut să aducă banii nu îi aveau. Se foloseau de numele Sportfive pentru a avea un nume mai bun. Au fost niste golani și escroci. S-au gândit că îl păcălesc pe Florian Walter. Ei voiau numai stadionul pentru a-l lua în adminintrare. urmau să facă acolo concerte și alte evenimente fără să mai plătească vreun ban. Aștia de la Consiliul Județean nu au bani și ar fi cedat administrarea stadionului”, a mai spus Anamaria Prodan.

 

Despre tranzacția cu frații Bultoc, Anamaria Prodan a declarat că nu știe dacă Walter a cedat acțiunile.

 

Walter a vândut U Cluj fraților Bultoc

Comentarii Facebook